Jo saapui syys ja uusia villalankoja!

Syksyllä sain viimein odotetun erikoiserän 100% pesemätöntä kainuunharmas-villalankaa Sarvijoen kehräämöstä. Villoja oli 4 eri sävyä ja lopputulos on aina pieni yllätys. Mustasta, jota oli vähiten, tuli nyt luonnonmustaa ja se menikin samantien, vaaleasta ei tullutkaan luonnonvaaleaa vaan vaalean harmaata.

Uudet langat 100% villaa

Ison osan langoista olen pessyt käsin miedolla villapesuaineella ja osan jätin pesemättä, kun sitäkin on kysytty. Pesemättömässä on tallella kaikki lanoliini ja siinä on vahva lampaan tuoksu. Lanka vastaa paksuudeltaan n.180tex lankaa ja on 3-säikeistä. Loput langat tästä villaerästä ovat vasta tulossa 2-säikeisenä 100% villalankana.

Uudet langat on nyt nimetty värien mukaan, ruskea KAARNA, vaalean harmaa NAAVA ja tumman harmaa KALLIO.

Syysterveisin Kirsi Kujansuu