Lihatuotteet

Syksyllä lokakuun loppupuolla saatavilla puolikkaita karitsan ruhoja paloitetuna vakuumissa, varauksia otetaan kokoajan vastaan. Puolikas sisältää kuvan palat ja kuvan kuveliha jauhelihana.

Lampaanlihaa suoraan tilalta

Puolikkaita ja kokonaisia karitsan ruhoja paloiteltuna saatavana syksyisin, yleensä lokakuun lopun tienoilla, yksittäisiä ruohon osia myös muina vuodenaikoina. Tilapuodissa Kuortissa on lihaa myynnissä vaihtelevasti pakastettuna ja vakuumiin pakattuna. Varauksia voi tehdä ennakkoon: kirsi.kujansuu@hotmail.com.

Puolikas painaa n.7-9kg ja sisältää: Viulun, lavan, file- ja niskakyljykset, grilliribsit ja 500g pkt jauhelihaa. Puolikas maksaa 17,50€/kg, nouto tilapuodista tai lähialueen Rekopiiristä. Lihatuotteiden saatavuutta voi tiedustella myös puhelimitse: 050 3222332.

Kainuunharmaskaritsat saavuttavat teuraskypsyyden noin 6-8 kk iässä. Karitsan liha on miedon makuista, mureaa ja vähärasvaista. Kainuunharmaan rasva ei marmoroidu lihaksiin, mikä tekee kainuunharmaan lihasta terveellistä.

Lihan ja lihatuotteiden saatavuus vaihtelee, Uutiset ja artikkelit-palstalla tämänhetkinen tilanne ja tiedotus milloin uutta lihaerää saatavilla. Sesonkeina kuten kesä, joulu ja pääsiäinen on teetetty lihaisia lammasmakkaroita ja meheviä savuviuluja paikallisella savusauna-palvaamolla, josta tulevat myös maukkaat säilykkeet.

Lammas on parasta lähiruokaa!