Villat

 

Varpaanvälivilla, askarteluvilla ja raakavilla

Varpaanvälivilla

Perinteinen hoitomenetelmä ahavoituneille ja kipeille varpaanväleille. Varpaanvälivilla on pestyä ja karstattua lampaanvillaa, jossa on jäljellä villan omaa hoitavaa lanoliinia. Varpaanvälivilla ehkäisee hautumia ja hoitaa varpaanvälien ihoa. Mainio tuote esim. kaupunkilomalle tai vaellukselle, joissa jalat joutuvat koville – ehkäisee hiertymiä!
3,5 €/pkt ja 3 pkt 10€.

Käyttö: Villasta venytetään noin sormen paksuinen nauha joka pujotetaan kevyesti joka toiseen varpaan välistä esim. yöksi. Villan oma hoitava rasva, lanoliini, toimii emulsiona ja parantaa sekä helpottaa ihon ahavoitumia. Villa imee kosteuden.

Askarteluvilla

Huovutusvillaa, pussissa 3 värjäämätöntä luonnonsävyä. Käy huovutuksen lisäksi myös monenlaiseen pienaskarteluun: esim. tontut, peikot, lampaat ja muut eläimet. 3 €/pkt

Raakavilla

Pesemätöntä lampaan villaa, josta on roskat puhdistettu. Eri värejä, sopii askarteluun ja kehräykseen. Pakattu 500g ilmaviin leipäpusseihin. Kainuunharmas-villa 10€ pussi, kainuunharmas-karitsavilla 12€ pussi.

Tilaus ja tiedustelut viestillä, kirsi.kujansuu@hotmail.com.
Vähimmäistilausmäärä 10€ + postikulut alk. 6,90€ paketin koon mukaan. Pieni määrä litteitä tuotteita tulee myös vielä edullisemmin kirjekuoressa postilaatikkoon.

Tilaus toimii siten, että asiakas maksaa tuotteet Villakon tilille ja kun maksu on saapunut, lähetän paketin edullisimmalla nettipostimaksulla, joko asiakkaan toivomaan pakettiautomaattiin tai postiin. Nettipostilähetystä varten tarvitsen nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.