Joulun aikaa

Talvi tuli vauhdilla ja joulu jo kolkuttelee pian ovella. Syksyn ensimmäinen ja ainoa lihaerä tuli ja lihaa saa jatkossa pakastettuna tilapuodista ja Rekoryhmien kautta. Lähes kaikki karitsat menivät kesällä eloon muille tiloille ja vain pikkuerä jäi itselle lihoiksi.

Tilapuodissa on vielä hyvä valikoima lampaantaljoja, käsitöitä, lankoja ja talvikurpitsaakin vielä. Nyt myös monenlaista Harmas- ja Gottilampaan ja -karitsan villaa kehrääjille ja huovuttajille. Kehräys on nykyään suosittu harrastus johon pääsee käsiksi esim. ostamalla vanhan rukin kirpputorilta. Opettelu vaatii kärsivällisyyttä, mutta palkitsee ja on suorastaan koukuttavaa!

Aito suomalainen lampaantalja on yksi suosikkilahja, kotimainen talja on kookas ja turvallinen myös vauvoille. Kaiunuunharmastalja on yksilöllinen ja värikirjoa on valkoisesta ja harmaasta mustaan ja erilaisia villatyyppejä riittää. Toiveesta saa kuvaa sen hetkisestä valikoimasta.

Villakon tuotteita tulossa myös muutamiin joulumyyjäisiin lähistöllä, seuraa Facebookia!