Suomalainen lampaantalja

Kaikki Villakon tilalla myytävät lampaantaljat on muokattu Suomessa Rantasen Nahkajalostamossa. Perinteikäs yritys on toiminut vuodesta 1891 alkaen Laviassa. Kotimainen lampaantalja on kookas ja laadukas, ei tuoksu voimakkaasti, on valmistettu ilman myrkkyjä ja siten turvallinen myös vauvoille.

Villakossa on myynnissä vain suomalaisia lampaantaljoja: Värejä mustasta ja ruskeasta valkoiseen ja harmaaseen, suoraa ja kiharaa, suurempaa ja pienempää. Myös lampaantaljojen muoto vaihtelee; pitkä ja kapea sopii esim. keinutuoliin, leveämpi korituoliin.

Taljavalikoima vaihtelee, esittämällä toiveesi laitan kuvia sen hetkisistä vaihtoehdoista. Edullinen postitoimitus ja tilapuodissa koko valikoima! Puoti lammastuotteineen on auki sovitusti – sovi tulostasi esim. tekstiviestillä.

P.050 3222332, Kirsi. Tilapuoti löytyy osoitteessa Palojärventie 15, vain 2km Kuortin suositulta Abc-asemalta. Puoti on ihan tien vieressä ja sen eteen pääset autolla.

Kesäterveisin Kirsi

Ps. Tilan ajankohtaisia kuulumisia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa, Lammastila Villakko.