Lampaantaljat

Lassi-lammasfarmari esittelee kainuunharmas-taljojen värikirjoa!

Lampaantaljat

Kainuunharmastaljat ovat kaikki yksilöllisiä; valkoisesta mustaan ja kaikkea siltä väliltä, myös 2 värisiä ja ruskeita löytyy. Valikoima vaihtelee suuresti, tiedustele tilannetta viestillä ja esitä toiveesi. Lampaantaljat ovat keskimäärin n. 90€ – 120€ kpl, erikoissuuret ja harvinaisemman väriset taljat 130€ – 170€ kpl.

Suomalaiset lampaantaljat ovat  suurikokoisia ulkomaisiin verrattuna, normikoko on reilu n.75 x 110 cm. Taljoissa on paljon eroja villatyypin kiharan mukaan ja myös koko ja muoto vaihtelevat. Esim. pitkä ja kapea käy hyvin keinutuoliin.

TALJAN OSTAMINEN NETISSÄ:

1. ESITÄ MAHDOLLISET TOIVEESI MEILISSÄ:
 esim. Väri / Koko / Muoto / Karvan pituus / Kiharuus / Hinta / Käyttötarkoitus tms.

2. LÄHETÄN LÄHINNÄ TOIVETTASI OLEVIEN TALJOJEN KUVAT HINTOINEEN JA LISÄTIETOINEEN.

3. JOS LÖYTYY MIELEINEN, SEN VOI MAKSAA TILILLE TAI MOBILEBAY. TALJA LÄHTEE HETI KUN MAKSU ON TULLUT.

Tilaukset ja tiedustelut viestillä: kirsi.kujansuu@hotmail.com.
Lähetyskulut alk.5,90 €/talja. Lähetän paketin edullisimmalla nettipostimaksulla,  asiakkaan toivomaan matkahuollon pakettiautomaattiin.. Nettipostilähetystä varten tarvitsen nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. 

Suomalainen lampaantalja on laadukas, suurikokoinen ja hyväntuoksuinen, koska se käsitellään ilman myrkkyjä ja käy siten myös lapsille ja allergisille. Kainuunharmas-lampaan mustina syntyvät karitsat vaalenevat vähitellen, osa säilyy ihan mustana ja osa hienon siniharmaana.

Uutta taljasatoa ulkona luonnonvalossa.