Villat

Huovutusvillaa myytävänä

  • 1kpl = 100g. 4 €/kpl, 10kpl tilaajalle lähetyskulut 0 €, mahdollista saada yhtenä 1kg levynä.
  • Materiaali: 100% suomalaista lampaanvillaa

Huovutusvilla nimensäkin mukaisesti sopii hyvin märkä- sekä neulahuovutukseen. Lisäksi se sopii hyvin kaikenlaisiin askarteluihin. Huovutusvilla käy myös täytteeksi esimerkiksi istuinalusiin, peitteisiin, leluihin yms. Yksi huovutusvillalevy koostuu noin neljästäkymmenestä ohuen ohuesta villaharsokerroksesta. Yhdessä harsokerrokset muodostavat ilmavan ja kuohkean noin 7cm paksun levyn.

Yksi kilon huovutusvillalevy levitettynä on noin metrin levyinen ja kahden metrin pituinen. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Värjäämättömän tuotteen sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.

Varpaanvälivilla ja askarteluvilla

Varpaanvälivilla

Perinteinen hoitomenetelmä ahavoituneille ja kipeille varpaanväleille. Varpaanvälivilla on pestyä ja karstattua lampaanvillaa, jossa on jäljellä villan omaa hoitavaa lanoliinia. Varpaanvälivilla ehkäisee hautumia ja hoitaa varpaanvälien ihoa. 2€/pkt

Käyttö: Villasta venytetään noin sormen paksuinen nauha joka pujotetaan kevyesti joka toiseen varpaan välistä esim. yöksi. Villan oma hoitava rasva, lanoliini, toimii emulsiona ja parantaa sekä helpottaa ihon ahavoitumia.

Askarteluvilla

Huovutusvillaa, pussissa 3 värjäämätöntä luonnonsävyä. Käy huovutuksen lisäksi myös monenlaiseen pienaskarteluun: esim. tontut, peikot, lampaat ja muut eläimet. 3€/pkt

Villoja voi tilata postitse, edulliset lähetyskulut! 10 kpl tilaajalle lähetyskulut 0€. Tilaus ja tiedustelut viestillä, kirsi.kujansuu@hotmail.com.