Ryhmävierailut

Tilalla on käynyt keväällä isoja ja pieniä luokkaretkeläisiä Heinolasta ja kesällä perheleiriryhmiä Kuortin kartanosta. Puolin ja toisin mukavien vierailukokemusten myötä Lammastila Villakko ottaa jatkossakin vastaan erilaisia ryhmiä kohtuullista korvausta vastaan, vierailuajankohdat välillä keväästä syksyyn. Vierailuilla pääsee tutustumaan tilan eläimiin rapsutusetäisyydeltä ja samalla voi vierailla tilapuodissa, jossa monenlaista lammastuotetta tarjolla. Koska osa lampaista karitsoi muulloinkin kuin keväällä, on pieniä karitsoja lähes aina nähtävillä ja paijattavana. Kesyt karitsat otetaan maatilan aidattuun pihapiiriin vierailun ajaksi ja kanat juoksentelevat vapaana pihassa. Kanitarha on myös pihapiirissä ja sielläkin useimmiten poikasia nähtävillä.

Karitsat saavat paljon huomiota, kun ovat kilttejä ja kesyjä kuin koiranpennut!

Lyhyet vierailut max 1 h, eläimiin tutustuminen ja tilapuotikäynti.

Pidemmillä vierailuilla 2-3h mahdollista sopia muusta ohjelmasta toivomusten ja sään/vuodenajan mukaan: esim. pihan jättigrilliin voidaan virittää tulet ja grillata lammasmakkaraa tai omia makkaroita tms, syödä eväitä tilavassa pihassa, jossa ruokailuryhmät tai käydä vaikka tilan lapsiystävällisessä rannassa uimassa. Traktoriin tutustuminen ja pieni peltoajelu myös mahdollisia. Pidemmät vierailut sisältävät haluttaessa polttopuut, mehua ja kahvia/teetä. Lammasgrillimakkaraa voi ostaa tilapuodista, muutakin einestä järjestyy sopimuksesta. Lisätietoa ja tiedustelut ryhmävierailuista Kirsi Kujansuu, p.050 3222332 tai kirsi.kujansuu@hotmail.com.

 

 

Maatilan pihassa on tilaa isollekin ryhmälle ja jättigrilliin saa kunnon tulet. Eläimiä tepastelee vierailun aikana aidatussa pihapiirissä.