Lampaantaljat

Runsas valikoima Kainuunharmas-lampaantaljoja myytävänä!

Lassi-lammasfarmari esittelee taljojen värikirjoa!

Lampaantaljat

Kainuunharmastaljat ovat kaikki yksilöllisiä; valkoisesta mustaan ja kaikkea siltä väliltä, myös 2 värisiä ja ruskeita löytyy. Valikoima vaihtelee suuresti, nyt on runsaasti erilaisia. Valkoiset hinnaltaan n.70-120 €, muut värit n.80-180 € taljasta riippuen.

Joitakin 2-luokan taljoja edulliseen 50-60€ hintaan esim. lemmikille. Suomalaiset taljat ovat  suurikokoisia ulkomaisiin verrattuna, normikoko on reilu 70x100cm. Taljoissa on paljon eroja villatyypin kiharan mukaan ja myös koko ja muoto vaihtelevat. Esim. pitkä ja kapea käy hyvin keinutuoliin.

TALJAN OSTAMINEN NETISSÄ:

1. ESITÄ MAHDOLLISET TOIVEESI MEILISSÄ:
    Väri / Koko / Muoto / Karvan pituus / Kiharuus / Hinta: 1 tai 2-laatu /  
    Käyttötarkoitus yms.

    +ANNA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

2. LÄHETÄN LÄHINNÄ TOIVETTASI OLEVIEN TALJOJEN KUVAT HINTOINEEN JA LISÄTIETOINEEN.

3. JOS LÖYTYY MIELEINEN, SEN VOI MAKSAA TILILLE. TALJA LÄHTEE TILAAJALLE HETI KUN MAKSU ON TULLUT.

Tilaukset ja tiedustelut viestillä: kirsi.kujansuu@hotmail.com.
Lähetyskulut alk.5,90 €/talja. Lähetän paketin edullisimmalla nettipostimaksulla, joko asiakkaan toivomaan pakettiautomaattiin tai postiin. Nettipostilähetystä varten tarvitsen nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. 

Suomalainen lampaantalja on laadukas, suurikokoinen ja hyväntuoksuinen, koska se käsitellään ilman myrkkyjä ja käy siten myös lapsille ja allergisille. Kainuunharmaksen mustina syntyvät karitsat vaalenevat vähitellen, osa säilyy ihan mustana ja osa hienon siniharmaana.

Tilapuodissa nyt hyvä valkoima uusia muhkeita taljoja eri sävyissä!   
Valikoima on tällä hetkellä enimmäkseen pitkäkarvaista karitsan taljaa, koska karitsat menevät keiritsemättä teuraaksi syksyllä.

Uutta taljasatoa ulkona luonnonvalossa.