Talja-asiaa syksyyn!

Lämmin tervehdys viilenevään syksyyn!

Kuvassa Villakon tämänhetkinen taljavalikoima. Kuvan taljat ovat viimeiset Suomessa muokatut, koska muokkaamo lopetti toimintansa Laviassa ja muokkaus siirtyy tulevaisuudessa Ruotsiin. Onneksi ei sen pidemmlle sentään!

Kuvan taljat ovat keskenään aika erityyppisiä ja kokoisia, hinnaltaan 100-120€ koosta ja villatyypistä riippuen. Jos tarvitset taljalämmikettä syksyyn, lisätiedot ja kuvat saa laittamalla viestiä kirsi.kujansuu@hotmail.com. Taljan postitus n.7,5€.

Suomalainen lampaantalja on ekologisesti alunalla parkattu. Kotimainen lampaantalja on keskimäärin melko suuri, yli 100cm pitkä, mutta myös pienempiä löytyy. Kainuunharmastalja on yksilöllinen ja usein myös monivärinen.

Seuraavissa taljoissa onkin sitten hieman eroa kun tulee ensimmäisiä gotlannin turkislampaan ja kainuunharmaan risteytystaljoja, jotka on ensi kertaa Ruotsissa muokattu. Näitä voi odottaa aikaisintaan vuoden lopussa. Jatkossa Ruotsissa mahdollisuus teettää myös lyhyempikarvaisia vesipestäviä taljoja. Sellaisia sitten kokeiluun ehkä ensi vuonna!

Kauniita syyspäiviä toivotellen!

Kirsi

#suomalainenlampaantalja #kotimainenlampaantalja #kainuunharmastalja