Karitsointi on alkanut!

Dolores ja pikku Farao 1 päivän ikäisenä

Kevään 2020 karitsointi alkoi 28.2. Odotin alkavaksi aikaisintaan maaliskuun alkupuolella, mutta aina joku yllättää! Tänä keväänä karitsoja on odotettavissa hieman viime vuotta vähemmän, koska tarkoitus on tilojen rajallisuuden vuoksi pitää määrä kohtuullisena. Ensimmäisena synnytti terapialampaamme kesy Dolores potran pässipojan, joka ainoana sai nimen Farao ja sattumoisin numeron 0202 vuonna 2020! Tänä vuonna mennäänkin F-kirjaimella!

Koska ajankohtaiset uutiset ja tiedottaminen painottuvat aika paljon Facebookin puolelle, huomasin että myös nettisivut kaipaavat paljon päivittämistä. Mm. tuotteiden suhteen on tullut paljon muutoksia.. koska hiljattain saapui uusi erä hienoja taljoja ja sain juuri uutta väriä lankavalikoimaan, seuraa pian lisää tietoa ja kuvia näistä!

T.Kirsi